COVID-19 И ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВАТА, ПРЕД КОИТО СА ПОСТАВЕНИ МАЛКИЯТ И СРЕДЕН БИЗНЕС

“Новаджел 1” ООД е водещ дистрибутор на суровини за сладкарство, хлебарство, готварство и сладолед на българския пазар вече над 27 години.

Предвид създалата се ситуация с разпространението на COVID-19 в целия свят, всички ние, като общество, бяхме призовани да #останемВкъщи, за да спрем разпространението на вируса по възможно най-бързия и ефикасен начин. С това, обаче, идват редица въпроси, свързани с бъдещето ни – като индивиди, но и като бизнеси – как ще продължи продукцията ни, как ще издържаме персонала си, как ще покриваме месечните си разходи и т.н.? Ние, от „Новаджел 1” ООД, също разбираме трудностите, пред които сме поставени и точно затова, решихме, че тук е мястото, където можем да споделяме своя опит и идеи, за да успеем заедно да се справим с нелеките изпитания.

Нашата мисия

За нас е от първостепенна важност здравето и благосъстоянието на екипа и клиентите ни, а също така – и безупречното качество на стоката, която ви доставяме. Нашите партньори – производителите, с които работим в продължение на толкова години, също ценят преди всичко нас, като клиенти, но и продукцията им да е безупречна. Именно заради това, имаме тяхното изрично уверение, че всички необходими мерки са взети и стоката, която достига до вас е с потвърден произход и качество.

Време за равносметка и промяна

Но как да бъдем „гъвкави” към така променящия се свят и вече изменените нужди на крайните потребители? Нашите проучвания показват, че е възможно навиците и поведението на клиентите да се изменят трайно след наложените строги мерки за социална, но и поведенческа дистанция. И, ако светът наистина се променя необратимо, как да останем на пазара и да се развиваме успешно? Това със сигурност са някои от въпросите, които много от вас си задават и, чиито отговори е вероятно да се променят заедно с обратите, които виждаме в света. Смятаме, обаче, че има доста начини да реагираме на подобни извънредни ситуации и, все пак да запазим клиентите си, а и дори повече – да поставим стабилна основа за бъдещото си развитие.

Прогнозите сочат, че поведението на крайния клиент ще премине в по-отговорна култура, която ще цени закупеното, но и ще следи за произхода и стриктността на качеството му. Сега, повече от всякога, ще се оценява персоналната отговорност, която служителите в даден бизнес поемат към клиентите си, но и личният контакт, установен с тях, също ще бъде от първостепенна важност. Досегашният ни начин на живот е позволявал да бъдем „капризни”, защото винаги сме имали огромен избор – как да живеем живота си, какво да обличаме, какво да ядем, къде да пътуваме и т.н., но сега проучванията показват, че ще ценим стойността на всичко, което купуваме и, в което инвестираме средствата си. Тоест, очакванията са огромният консуматорски обем да намалее, а за сметка на това – да се фокусира върху по-стойностни инвестиции. Всичко това може би изглежда малко плашещо на пръв поглед, но смятаме, че трябва да се приема като едно ново начало с нови идеи и репутация, и с нов фокус за малкия и среден бизнес.

Следете сайта и Фейсбук страницата ни за още актуална информация по темата: https://www.facebook.com/Novagel1Ltd/

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Още за COVID-19

COVID-19 - A, сега на къде?

COVID-19 - A, сега на къде?

А сега накъде? За огромен късмет, живеем в бързоразвиваща се дигитална ера, която позволява установяването на връзка с клиента без…